Blog

HomeEgyéb kategória2022 évi faltrendek

2022 évi faltrendek

Elmerülve az új évben itt az idő, hogy áttekintsük az újdonságokat és a tendenciákat, amik új színt visznek a faltrendek színpadára. Divat, belső építészet, életmód vagy konyha a napi életünk szempontjai az új évérkezésekor mindig változásokon mennek keresztül. Készen állsz a változásra?

Nappali faltrend

A nappali a ház egyik legfontosabb helyisége. A családi élet, az esték a barátokkal vagy a szabadidős pillanatok köré szerveződik, ezért ez az egyik olyan szoba, amelyet általában nagyobb odafigyeléssel és szeretettel díszítünk. Ami a 2022-es nappali falak trendjét illeti, kétségtelenül a márvány hatású felület mindent elsöpör. Az ilyen típusú anyagok letisztultságot, minőséget és eleganciát kölcsönöznek a tervezésnek. Érdemes megemlíteni, hogy a márvány nagyon kényes anyag a tartósság szempontjából, ezért a kerámia szektor egyértelműen elkötelezett a márványt utánzó porcelánok tervezése mellett. Így törekednek, olyan darabok létrehozására, melyek sikeresen ötvözik a dizájnt és a technikai elvárásokat.

Fürdőszoba faltrend

A fürdőszoba falainak díszítésére vonatkozó legújabb ötletek kapcsán a természetesség megmarad, ami nyugalomas hangulatot teremt a ház vizes helyiségében. Ennek eléréséhez olykor tapétákat használunk, de az igényesebb felhasználók számára a kerámia csempe a legjobb megoldás. Ebben segítségünkre vannak a kis formátumú csempék, amik végtelen lehetőségeket kínálnak. Méretüknek köszönhetően kombinálhatóak, és eltérő struktúták alkalmazhatók funkciók szerint. Lehetőség van halszálka formájú elhelyezésre is, vízszintes vagy függőleges helyzetben, attól függően mi illeszkedik a legjobban az adott térhez.

Konyha faltrend

Hasonlóképpen, a falak trendjei elérik a konyha belső kialakítását is. Ebben az esetben is a csempe a legtartósabb megoldás a falak burkolására. A változatos hidegburkolatok lehetőséget kínálnak a szobák geometrikus mintázatú és retro atmoszférájú díszítésére. Ráadásul ezek a falburkolatok színt és eredetiséget kölcsönöznek a konyháknak.

Sorry, the comment form is closed at this time.