Blog

HomeEgyéb kategóriaVolt egy álmunk…..

Volt egy álmunk…..

Tudom, írtam már… de így kezdődött minden. Másfél éve amikor először beszéltünk telefonon még nem tudtuk, hol, hogyan, de volt egy víziónk.

Mindketten változtatni akartunk. Lakberendezőként, tervezőként utat kerestünk magunknak és megláttunk egy rést a piacon. Úgy véltük valami hiányzik, leginkább a megbízható minőségi munka  színvonalas terméktámogatással. Belefutva több nehéz kivitelezésbe, és ismerőseink rémisztő felújítási történeteibe, arra gondoltunk, hogy létrehozunk egy helyet, ahol megbízható partnerekkel dolgozunk és minőségi bemutató anyaggal segítjük ügyfeleink döntéseit. Így személyes utunk és ügyfélközpontú gondolkodásunk találkozott a közös cél megvalósításában. Helyet, partnereket kerestünk és találtunk.

Mindenben szerencsénk volt, bár a régi épület tartogatott számunkra néhány nem várt meglepetést a felújítás során. 2021 júliusában részlegesen megnyitottunk. Rengeteg segítséget kaptunk partnercégeinktől, hogy designcsempe bemutató kollekciónk idejében megérkezzen és bemutatókonyháink is felépüljenek. Családtagok és barátok is hozzáadtak ahhoz, hogy mielőbb megkezdhessük a munkát. Azóta sokat fejlődtünk mi is és büszkeség számunkra, hogy a szemünk láttára, csapatmunkával létrejött a gyönyörű bemutatóterm, ahová ezúton is szeretettel várunk mindenkit.

Akiknek köszönjük:

Földessy Miklósnak és Bernáth Imrének a végtelen segítséget a Designcsempétől,

Kabdebó Magdinak és Péternek a nagy múltú MS Bútortól, a bemutató konyhákat,

Kassai Józsfnek a burkolást és a különleges cementdesign felületeket.

Lipót Tamásnak az asztalosmunkát, vagyis az üzletberendezést.

Megyesi Máriának a teljes berendezési és a bemutató fürdőszoba tervet.

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.